Precious Love

nu har jag hämtat syrran för tredje gången idag...varje gång jag kör henne tänker jag fy fan för att va förälder.
sammanlagt har mamma o pappa lagt ner åååår på att köra oss hit o dit, Och Väntat i bilen på att man ska komma. Stackare! förstår vrf dem jämt klagade över varför jag, Sofia Fredriksson Alltid skulle va sist. Jag o bella!

jaja..nu e hon här iaf, o det är mysigt. Nice att ha lite sällskap för en gångs skull, så jävla ensamt o tyst här annars.
hon ställde mig så mot väggen nyss innan hon givk in i duschen. Jag kunde verkligen inte svara. Jag förlitar mig på att Baliresan kan bidra med ett svar. Jag behöver komma bort.

Imorgon ska jag till Fridis :D ska bli så kul, äntligen träffa min kära. Kinsa kommer ju också :D två smileys i samma mening tyder ju enbart på succe. :D (en tredje!)



                         
                                              syrran ( samt mormors polare )

om 15 min börjar det vi väntat på, Scrubs! <3

o fan en annan rolig grej

skulle ju retligt ringa frida o sjuknga för henne tidigt innan solens uppgång ( iofs går solen aldrig upp mer , men men ) faick telsvar  o tänkte..där va hon hävligt clever den lilla sjusovaren. messade tre ggr utan leveransrapport. började bli lite grinig, vadå får man inte gratulera lrr!!!

MEn jag använder fridas gamla nummer..dummie! så jag ringde upp det rätta..ex antal timmar senare..ojoj som det kan gå.

Grattis my precious!

Nokia tune

är hemma i högsäter hos mami,papi o anni.
har stekt ägg o bacon, ser på so u think u can dance..(ettväldigtlångtnamnpåprogrammet)

jag e här för att gå till den öppna mottagningen imorn på vc, e sjuk sörrni. o man ska inte jobba då, fan vilken kämpig dag.
fast jag e ju hemma för att det e kul o spendera lite kvalitetstid med min sociala familj - pappa har jag inte sett till ännu, han grejar me ngt projekt, anna pratar med ngn kille vilket hörs på rösten :) hihi o mamma har lagt sig.
så d e jag o bloggen kvar. i love my life!

har bokat upp mina kommande fyra lediga dagar in i minsta detalj, lite stressigt men köns skööönt.

oj där kom pappa!! gotta go

Soff

24:e November

30 dagar kvar till jul. Första advent på söndag. Bara så att alla vet!

Har inget att skriva om i min tomma ensamma lägenhet. Imorrn fyller Fridis! Jag ska ringa o sjunga för henne imorrn innan jag går till jobbet, mohahaha..kommer nog inte uppskattas så tidigt på morgonen. 

                                               

pratar me kins på telefon, mkt skit o mkt viktigt! får se vart d tar oss...
fick as fet lön..för att va mitt jobb!

S

fyra i rad kan ju slänga sig i väggen!!!

Stack till morfars direkt efter jobbet med Melli för att fika och spela "fyra i rad"
Jag kommer dit med världens bästa självförtroende och talar högt om hur grym jag e på de(vet inte riktigt varför? var ju år sedan jag spelade de).
Första matchen mot melli vinner jag och känner mig helnöjd! Men sedan går de utför...bara utför... fan va kass jag va!!!

Shit i morgon är de löning! ska bli intressant att få se hur mycket man har tjänat i hop denna månaden... har en hel del utgifter nämligen..blääää!!!!!

HAHAH min bror har bytt namn!! på riktigt bytt namn! Han hette innan Yassin(uttalas: Jässin) men nu heter han alltså James(uttalas: jäms=)
OJOJ hur ska jag komma ihåg detta, kommer ju bara kännas töntigt att börja säga james efter 20 år med yassin.....jaja james james james james... bara att nöta in. Ska nog redan nu byta namn på honom i mobilen.

PEACE

Sunday Bloody Sunday

e en grymt bra U2-låt.

jobbat 8-20, en bra dag. har handlat. planerar veckan som innehåller både gott och ont. men va fan, man ska inte klaga.

på kvällschemat står 2½ men, entourage, rensa kylen o diska.
undertiden ska jag lyssna på den härliga låt idol-calle återupptog i mitt liv i fredas;




På onsda fyller världens bästa Frida 20, bättre sent än aldrig.



peace / s

En vecka förbi, en ny vecka på ingång!

Hjälp vilken trist dag jag haft!!!
Skulle ha tränat,, städat och tvättat. Blev bara att jag låg i sängen och kollade film hela dagen med ett undantag och de var när jag handlade snus och kebabb.

Vädret har varit som ämnat för en söndag. De räcker liksom inte med att söndagar är så trista som dem redan är utan vädret ska minsann vara lika trist de också.






Veckan som kommer ser jag fram emot jätte mycket.
Ska jobba såklart och träna och allt vad det nu är, MEN på fredag börjar en helg fylld med massa skönt folk och aktiviteter.
Ska först till min bästaste vän Frida göteborg och fira att hon fyller 20 på onsdag.
På lördag ska jag till uddevalla för att fira Sandra bagger som också fyllt 20, kommer bli feeeest och massa skönt folk.
Sen på söndag ska jag på ett litet 1-års kalas för lilla Moa vilket ska bli väldigt kul de också.


Nu ska jag fortsätta min söndag med att sätta på en film till!

HaDeGöttHej
/K


Då var det äntligen helg!!

Är ensam i helgen.
Brukar alltid tycka att de är såå tråkigt att vara ensam men denna helgen har rullat på fantastisk bra!
Kan ju iof bero på att jag knappt har eller kommer vara helt ensam.
Var på en liten idolkväll igår hemma hos Melli vilket var väldigt mysigt och idag ska jag och några sköna brudar från jobbet ta ett glas vin eller två(eller tre eler fyra eller fem) på Morfars=)

Roligt de där hur olika man prata i olika delar av landet.
I Halmstad har man en massa konstiga ord man använder.
tex:
att knäcka sig: då tycker man något är jävligt kul!
Flabba: skratta väldigt mycket.
Dör,dog: de gör man hela tiden i Halmstad, typ: "Jag flabba så jag dog" eller "Jag döööör så fin"
En rolig sak är att om man får höra något roligt av någon kan man bara säga "eh men jag flabbar så jag dör" och sen står man där helt uttryckslös i ansiktet(var lite läskigt i början när man äna väntade på ett skratt men bara fick en mening som förklarade att dem skratta, typ)
Inom: man kommer inom allt: "jag kommer inom jobbet imorn, eller "jag var inom morfars igår"
"Nycklen", "cycklen", "växlen", "gavlen", "vaglen", "naglen", "speglen": Har ingen aning om varför man flyttar om bokstäverna så.. men de är så man säger i halmstad.

Hmm kommer inte på något mer nu.


/K






Hur kan folk tro på Gud

när man ser det här??



känns skönt att jag bara har som en extra ömmande muskel på min extremt vältränade biceps.

/S

Joel kinnaman a.k.a Frank Wagner!!!!!!!!!

Kolla på johan falk filmerna!!!!! Denna man spelar Frank wagner i filmerna och aahhh..han är förjävla snygg du!!


/K

Min lediga dag

Tittut!!!



I dag har jag varit ledig från jobbet. Inte helt ledig iof, vi hade personalmöte i morse klockan 9.
Efter mötet stack jag till vårdcentralen för att få lite information om vad jag behöver ha för olika vaccin när jag åker till thailand.
Fick mig en tid på onsdag nästa vecka, så då får vi se vad de blir.
Sen drog jag vidare till arbetsförmedlingen för att fråga något som dem inte alls hade med att göra tydligen.. pinsamt..men men, hur ska man få reda på något om man inte vågar fråga=) Blev vidare skickad till de där coola som kallas internet, så nu ska vi se om jag kan lösa detta på egen hand.
Mellanlandade hemma en sväng innan jag begav mig vidare till gymet för att träna, ett bra pass blev de! Är himla skönt att strosa runt på gymet i sin egna lilla värld med musik i öronen.
När jag sedan kom hem igen lagade jag mat, tvättade och städade.
Underbart de känns att ta vara på dagen sådär, allt för sällan man gör de.

Nu ska jag fortsätta njuta av att ha varit ledig idag och lägga mig och läsa en bok tror jag.

Kommer vara ensam hela helgen.. så bered er på att jag kommer stå för 90 procent av inläggen denna helg, hehe.


HaDeGöttHej!
/K


SOFIA!!!!!!!!!

Alla gör vi misstag då och då!!! eller? kanske är det så att de bara är jag och aldrig du??
Vill nu förklara för dig vad jag gjorde för misstag Sofia. Läs igenom detta sakta, stanna upp med jämna mellanrum och fundera över vad du läst så du inte blir förvirrad.

Jag Kinsa(kenza) Friedmann Kabbaj råkade ladda upp fel filmklipp, skrev en text till de filmklippet jag trodde jag hade laddat upp men så fort jag fick syn på mitt misstag, vilket var ganska fort, så raderade jag de inlägget.


OKEJ?

/K


kvällsmusik

dem här gå högsta volym om o om igen just nu, synd eftersom jag kommer säkerligen hata dem snart bara därför.








väntar på syrran som kommer hit när winnerbäck sjungit klart på agneberg,..o kinsa va e d för film? e d nån du känner lr? o vilket fnitter? tacksam för svar...

have a nice evening, S

vaccin och skitungar

Idag spenderade jag hela min lediga förmiddag med att ringa runt till Alla..nästan iaf, vårdecentraler i i Uddevalla för att sno åt mig lite av svinvaccinet. För på min vårdcentral kan jag inte komma dem tiderna dem erbjuder eftersom jag jobbar heeela tiden. Och få ledigt- nej! åhh
Egentligen så bryr jag mig inte om det spec mkt, men mamma tjatar så förbannat om att jag ska ta d eftersom vi ska ut o resa snart, o d e sant, jag vill inte bli sjuk där nere. men det ordnade sig, kanske, tillslut.

pratade nyss med min faster Ulla, en världens skönaste människor. hon är den snällaste morsan ni kan tänka er. kör överallt, hämtar mitt i natten, fixar allt till alla, alltid positiv, hjälper o ställer upp i vått o torrt oavsett vem som frågar..genomsnäll helt enkelt.
På halloween hade min kusin husfest o det kom folk från när o fjärran. var säkert en rolig fest för alla, det brukar bli det hos dem. har själv vart där flertaliga gånger  i mina yngre år. hände ofta att något kasnke gick sönder...någon kanske spudde på toan..det blev extremt smutsigt överallt. men allt Ulla sa var alltid - Hoppas alla hade kul iaf, det går ju alltid att städa o det där glaset behövde jag inte ändå ! :)

men den här festen var det one to many skitungar som kom dit. Ulla blev av med besparingar o massa värdefulla smycken, inte bara värde i pengar utan även minne. Att hon inte tog bort det beror väl på att hon litar på folk, högsätersfolk är härliga människor (oftast) som inte skulle göra ngt sånt. men det var ju inte bara folk från högsäter där. tycker så synd om henne, hon av alla förtjänar inte det här.

dem är misstänka på spåren o jag hoppas verkligen att dem sätts dit, så kanske dem slutar o växer upp.
Som Ulla sa - Här e man snäll o låter dem vara hemma hos mig ist för att behöva ränna ute på stan!


                       Annika & Ulla på kräftskivan i sommras




                               /Sofia


Lilla, söta, gamla tanten!





Kom in en liten söt tant idag på jobbet. Hon såg så vilsen och förvirrad ut. Efter ett varv i butiken kommer hon fram till mig och säger att hon tycker vi har fått väldigt fint i den nya butiken. Jag tackar och säger att de var väldigt kul att hon tyckte de. Då säger hon, efter att jag sagt två meningar, att jag är så himla trevligt,haha tänkte jag, det var ju enkelt att få henne på fall.
Men de är då de som inte får hända, händer. Hon börjar babbla i massor!!!!!!!!!!! jag älskar små tanter som tycker att allt är bra med livet trots åldern, men jag hatar tanter som inte vet när de är dags att sluta babbla och tror man har all tid i världen till övers för dem.
Efter hennes babbel har jag fått reda på att hon bor på ett ålderdomshem där man har egna lägenheter, att hon har två barn var av en är barnmorska och väldigt lång, den andra är kort men trevlig, att hon själv inte kan handla kläder hos oss för att hon(som sin son) är väldigt kort och att hon ska rekomendera våran butik för sina bekanta. Sen frågar hon mig ifall hon får klappa mig på kinden för att jag är så söt, och visst får hon de;)

/K





verkligheten kom ikapp

jag ställde kl på sju, var tvungen att tvätta innan jag börjar jobbet, har inte en enda socka kvar.
sedan var det meningen att jag skulle till gymet men kroppen går inte dit, min sömnbrist slår in o jag får hålla mig enbart till tvätten ist med pete yorn i högtalarna o p3 i köket.

brukar alltid somna till tv:n men fick tänka nytt, låg i sängen o såg på film ist. men dem två filmern jag hade att välja mellan - two lovers & last chance harvey, var båda sorgliga o ångestfyllda, riktigt jobbigt att se på dem. jag behövde en fin film..men det fick bli den som kändes lite roligare än den andra Two Lovers.
anatar att jag drömde om filmen, vakande med samma oroliga ångestkänsla som jag hade när jag somnade.

39 dagar kvar till avfärd
22 arbetstillfällen kvar
ca 182 arbetstimmar kvar


nu: tvättstugan

Sofia

 


Broken Strings





                                    

Glömde nämna att


Paradise Hotel



var en lika stor besvikelse som jag anade, hatar sådana här serier.

Som tjejen i reklamen säger Du vet att du vill kolla, det stämmer..
klart man blir jävligt nyfiken på denna katastrof serie, går det att göra den igen?!

jag kollade, fick se en bunt människor som gör allt i sin makt för att bli iaf liite kända, få vara med i pressen lite grann..men seriöst, klippa ut dem artiklarna o spara är väl ingen ide, dina barnbarn vill inte se dem ändå!

usch jag mår faktiskt illa när jag se sådan här grejer på tv, att befolkningen vill se.
sex i tv o allt jävla skitsnack o fejk o spel o gråtande o patetiska människor, ge tillbaks på sin kriminella pappa, känns jävligt clever hörru...

blääääääää, wicked! 

men jag kommer defentivt följa entourage som en slav, när jag köpt en tv vill säga!

sfioa



Ny vecka, nya utmaningar

det lät ju spännande men egnetligen så handlar det bara om att jobba o försöka orka så mkt som möjligt.
mitt huvud är så tungt, somnade imorse typ!  
massa tankar, masas jobbig skit..!

 

jag måste försöka se framåt, bygga milstoplar för att komma vidare..usch! sex veckor kvar till bali, sen kläppen, sen något..hoppas det något är braaa.

man ska inte ångra något i livet sägs det, men det är inte så lätt som det låter..nothing's what it seems to be

jag hade tagit små steg framåt men har ramlat tillbaka igen, ett hårt fall!





et hel-tråkigt inlägg..men man får lov att må piss!
nu: ingen aning, sova tills jag börjar jobba känns som en bra grej

/S

Här ska vi bo






Fredagen den 13:e

en liten stund till iaf!

så här pigg ser man ut kl 60,30 innan man ger sig ut i nollgardigt, regningt väder! bah, jag var så trött i morse, hade inte sovit en blund, vakande i panik flera ggr o trodde att klockan redan hade ringt.. hatat det!



har fått två hintar om att det e den där fredagen idag, men annars har det rullat på ganska bra...
spenderade dem sista tim som återstod detta dygn efter dagens pass uppe hos familjen hjalmarsson/andersson, det var mysigt!

imorgon kommer mina två bästaste tjejor hit o håller mig sällskap after work. längtar!!

lots of love/ e ännu tröttare sofia

känner mig blek..

Så här bruuuun vill jag vara igen!!
OJ vad jag längtar efter värme och sol. Jag hatar verkligen vintern, hösten, regnet, snön, kylan och framför allt mörkret!
Som tur är har jag ju faktiskt fått mig en biljett till värmen nu i vinter. Åker 30 december och är borta lääänge... kanske för alltid...hmm neee inte för alltid..nenenene.


Nu ska jag snart åka till uddevalla, WIIIII!!!

I gotta feeling WOOOOoooooo

Hallå elle!! hur snabbt går inte veckorna????? Vafan, när jag nu snart kommer dra mig tillbaka till sänghalmen är jag bara en sömn, en dröm, en natt ifrån fredag!! var de inte nyss fredag??
De är läskigt. Det är vid sådana här stunder man undrar om man verkligen tar vara på livet, på varje dag, vecka, månad, på varje år som går?(djupt jag vet, men klockan e mycket)
Jag kan ju inte minnas tillbaka på veckan som gått och peka ut ett ögonblick eller en händelse som jag säkerligen kommer minnas för alltid...å då har jag faktiskt en hel vecka att plocka från!

Ne men jag har en känsla av att man faktiskt kommer ångra, om inte den närmaste framtiden så någon gång senare i sitt liv att man inte lever i nuet.
Kanske så att man borde börja med de, sluta bekymra sig om framtiden eller de som varit utan bara leva här och nu och njuta av de goda i livet! Allt annat ordnar sig.. eller hur!?
hmm tåls att tänka på...

A nu börjar de bli väldigt sent duuu!!


Imorn blir de en kort arbetsdag, efter de tar jag mitt pick och pack och drar till uddevalla över helgen.
GÖTT


/K

Officiell premiär

här kommer en liten filmsnutt från min o Fridas weekend i Paris som ägde rum för snart ett år sedan...
sista kvällen, roligaste kvällen ,trots att jag blivit av med plånboken och där med alla pengar!
men vi hade en kamera...och vi hade En låt på fridas mobil...

kanske är roligare om man var där och upplevde det själv men fy fan va vi skrattade!





                         S o f i a

torsdagledigtränatfridaidde&elinkaffe

JAG gick o la mig innan elva igår (22.55 men ändå) ..o så låg jag iofs o kollade på tv läänge- två avsnitt scrubs o ett how I met your mother..men skit i d! :) jag la mig itid.

JAG gick upp kl 9 när klockan ringde ist för att snooza vidare tills snoozefuntionen slutat fungera o lite till ( när det gått över en tim lägger den av ) på min lediga dag! way to go girl..fick dock vänta en halv tim utanför gymet då jag va liite tidigt..två grader ute också btw! :P

Jag har haft en bra start på dagen.

Frida ringde, vi ska träffas :) då ska jag lägga ut ett erbjudande till henne som hon inte kan tacka nej till (förhoppningsvis), några av mina vänner redan fått det, hope she likes it!

sen ska jag träffa min andra familj, som inom några månader kommer att utökas..dem träffar jag alldeles förlite..

                                      

                                 mamma elin            pappa patrik &              Idde, blivande big-sister
                                                        martin stolt fadder o morbor 


eliiit, hejdå Sofia


Redan torsdag?!!!!!

Torsda idag ja, dagarna bara rusar iväg ju....allt går så snabbt.
Men den här veckan får faktiskt gärna gå snabbt, ska ju till uddevalla i helgen och få träffa min underbara vän Sofia!

På tal om att dagarna går snabbt så är de ju snart jul, nästa vecka ska Gina börja med sin julskyltning(om jag inte minns helt fel) och från och med igår så ändrade kvittona sitt öppet köp till början av januari, så nu kan man börja handla klappar....SJUKT!


Marcus Birro, jävlar vad han kan snacka. Såg kvällsöppet med Ekdal igår och skrattade både en och två ggr över att jag blev så förvånad när hans (alltid) långa utlägg slutligen kom till poängen. Han är ju riktig rolig.

Ne nu ska jag göra mig klar för ännu en arbetsdag!
Ikväll är de mammas pojkar som alltid bjuder på en massa drama, missa inte de!

HaDetGöttHejj!

/K

No Sleep

tänkte när jag pkte ifrån Fia att jag skulle lägga mig med en gång jag kom hem så jag var pigg o glad imorrn o fick ut något av dagen eftersom jag inte börjar jobba förrän 15.30..

men självklart är inte det fallet, jag kan inte sova. jag måste vara vaken tills mina ögon bara ramlar ihop av sig sj, vilket tar flera tim...lyssnar på massa musik o tittar på filmer från en fin tid :) paris är en av dem <3 även andra...

vem fan bryr sig jag vet men jag måste ju göra ngt tills jag inte klarar av att vara uppe mer..baah.

jag vet inte vad jag ska göra- splittrad är bara lightversionen..åh..heeej dååå

  / s

Ah men har haft en fruktansvärt dåligt dag...

..och det var banne mig länge sedan!
Kände det redan i morse när klockan ringde, kändes i hela kroppen. Ville bara stanna kvar i sängen dra något över mig och vakna upp igen imorgon. Konstigt... inte ofta jag har en dålig dag ju! Gick runt på jobbet i min egna lilla bubbla och ville inte släppa in någon annan, ABSOLUT ingen kund!!! Men tiden gick och efter lunch kände jag mig mer som mig själv igen och de var ju gött! Sen kommer man hem och hamnar där igen i sin egna lilla bubbla...ska snart dra något över mig, radera denna dagen ur minnet, vakna upp igen imorn till en strålande dag och med ett strålande humör!!


/k



Tisdag & Desperate

förutom att lisa fyller idag ( o tydligen även anneli, her mum Grattis! ) så har det hänt andra saker också..

jag har solat, handlat, jobbat en liten stund...efter jobbet drog jag med fia till överby- lr jag drog med henne! tänkte köpa en sån dära rosa julgran på rusta men sket i d, den va väldigt rosa!

Jag köpte ist samma jacka som kinsa köpte för ett/två år sedan..sry babe men den e snygg ju! det e en annan insida på den..en sådan insida som frida har på sin nya jacka...så idag har jag lyckats kopiera mina två bästa vänner, great !

nu ska jag käka lite sallad för att sedan bege mig ut till trollen i hogstorp. jag o fia ska mysa o se på desperata fruar,


                               

kissi kiss / s

Grattis!!!



lilla lisa fisa fyller 20 år idag på Sri Lanka om jag inte har helt fel!
Grattis babe!


S o f i a


NEJ MEN FAN VAD LÄSKIGT!!!!

Satt i lugn och ro och kollade igenom lite bilder på datorn, så helt plötsligt dyker denna upp och jag hoppar till och nästan tappar andan för någon sekund.
Jag ser in i ögonen och blir som hypnotiserad, kan inte röra mig och hör en konstig ond röst som låter skrämmande lik sofias, den säger
"Jag är inte så söt och snäll som jag ser ut i mitt lockade hår(som förövrigt jag själv har slitigt med) utan jag är oooond, nästa gång jag får syn på dig ska jag slita dig i stycken och sen skratta högt för mig själv MOHAHAHAHA" Jag kommer tillbak till mitt medvetande och ser att de faktiskt är Sofia!!! Jag blir livrädd! Att dennna arma lilla tös kan se så oerhört elak ut, de kunde man inte tro!



OJ.. kanske dags att gå och lägga sig?? Tror de va.


(Du är mer än välkommen in i mina drömmar sofia, men snälla ta inte med dig de onda ögonen då)


/K

What would you do if I sang out of tune

kins..du e ju helt craaazy! du får mig att le :)

       
 

klart o tydligt som sagt ;)

 

Oh, I get by with a little help from my friends


Har inte träffat någon kändis men jag får la göra ett försök ändå..




Hon verkar ju helylle eller hur!?

Skenet bedrar..
Hon är ond, man ser de på hennes ögon nu när man vet det, onda ögon har hon!! dem skriker ut "MOHAHAHHAHAHA"
Så nu är frågan, vad har hon egentligen i muffinsen? eller i allt annat hon bakar? En sak är iaf säker och de är att man inte riktigt kan vara så säker på att man överlever en tugga av hennes bakelser....scary!!...



/kinsa kenza kinza..? Välj själva

Tik Tok

dagarna går, man jobbar kommer hem, sover, går upp för att jobba kommer hem o sover...o nu har jag kommit hem...

det har ju visat sig nu att bloggdivan kinsa bara bloggar när hon hänger med celebs, så då e d bara mitt skitsnack som återstår här. vi får väl hoppas att det kommer ngn mer kändis till h-stad snart så kins bloggar någon mer gång i sitt liv!

jag har seriöst inget kul lr vettigt att säga, återkommer när det inträffar


Ke$a - Tik tok

True Colors Shining Threw

dagen började helt ok, men så kom jag till torp insåg hur mycket jag hatade det stället, på alla sätt o vis! där efter blev det lite bättre när jag kom hem o brorsan piggade upp mig med en kall budweiser (?) medans vi tvättade pappas bil...men det varade inte länge.
           - Så nu fick jag sagt att min lördag har vart väldigt jobbig!

Ligger i sängen o lyssnar på ane brun & melissa horn, ska upp om 6 tim typ, jobba jobba jobba :( fast med fia iofs :)

blaaahaaaa

natti natti / s





Mmmm Watcha Say



Jag bokstavligen drog jag mig upp ur sängen i morse för att bege mig till gymet..men efter ett tag agerade kroppen utan min draghjälp!
Snart e jag lika piffig som hon, lovar!

nu ska jag en sväng ut till torp för lite ärenden, kan jag få mig en jacka nu..snäälla torp!!

senare beger det sig till platsen där allt började, högsäter! Born n raised.

Sofia


Fredag

jaha ja, idag skulle det tränas innan jobbet men Frida kom på frukostdate o det är gaanska mkt roligare...hon kommer sen i kväll också - fredagsmys med idol!

nu är det en timme kvar tills jag börjar..skulle kunna göra nåt meningsfullt som att städa, dammsuga, kolla grejer inför resan, fixa farsdagpresent lr liknande..men icke, jag sitter här ist!

Ledig imorrn,underbart! Ska försöka hitta mig en vinterjacka, fryser som fan men har inte hittat ngn ännu! :(  
på kvällen blir det qualitytime med familjen, brorsan kommer hem också, fint!

ne men om man ska ta på sig ett par sockar kanske..lite kallt utan, 
               
                                     hej svej!
                   
                                            Sofia

Varm choklad

värmer mig med en otroligt god kopp varm choklad i min iskalla lägenhet,
jag får tom sova med dubbla täcken, duntäcken...

imorn kommer firda till mig <3

natti natti  Sofia

Kändiskåt som fan!!!

Dog för några minuter idag!!!!

Jag är ganska kändiskåt ja.. eller ganska mycket rättare sagt!! Men idag hade jag med mig en till som var snäppet värre haha Isra höll på att svimma!!
Jaaa nu sa jag komma till sak, komma till vem kändisen var!!!

Andreas carlsson hade signering av sin bok på bokia som ligger granne med gina i halmstad. Jag och Isra tillsammans med Isras syster går dit bara för att få en glimt av denna sexiga man!!! Men var väldigt lång kö och massa folk så man såg han knappt, så vi bestämmer oss för att gå tillbaka  till gina eftersom vi ju jobbade. Senare får Isra en ny extratjej att gå in till bokia och säga till Andreas att han ska komma till gina när han är klar för att hälsa på oss och få lite kramar hahahha stackars extratjej, svårt att säga nej till Isra. Men iaf.. Killen kommer också!!!!! Jag stod i kassan som är precis vid ingången, när han kommer in tappar jag hakan och står alldeles förstelnad där i kassan, han kommer fram och säger att han har blivit beordrad att komma hit och säga hej till oss, jag säger HEJ och har fortfarande hakan nere vid knäna. Efter en liten stund kommer Melli med kameran i högsta hugg och tar kort på oss!! så nu har jag inte bara bockat av xibit från kändislistan utan också ANDREAS CARLSSON!!! När jag gick fram till till honom för att ta kort sa han "Oj vilken snygg tjej" och undertiden vi tog kortet och jag var i hans famn sa han"men
vad söt du e" ska väl lägga till att han troligen sa så till varje tjej han fotades med... men vem fan bryr sig!!!!! haha hahahahahah


Ska precis till att blunda(eller svimma hahahahaha) därav ögonen..



/K

gott & blandat

Idag är det lite blandad aktivitet, har tvättat mina sommardäck ute i slaskstormen (inte mkt till snö direkt)...fast jag ska inte klaga för jag får så mkt hjälp med in bil av min kära familj o släkt, dem hämtar den i stan, fixar det som ska fixas o kör tillbaka den igen - ren lyx! så nåt får jag väl göra själv!

jag o mamma spotify:ar och rensar bland skor, faaan va mycket skor vi har..helt värdelösa grejer, varför sparar man på sånt??! men har man hus o plats till det så blir det väl så automatiskt, tur jag inte har hus kan jag ju säga då..

nu ska jag hälsa på neighbor farfar, så har jag fulländat mitt samvete..han blir ju så himla glad när jag kommer, men sånt e livet som bästa barnbarnet :D mohahahaahaa

Nu till det goda..håll i er...för alla er som inte visste...


                         Min kära Frida har nyligen förlovat sig med sin Micke ...baota stort Grattis till er!

                           
                                         hade ingen bild på dem två, men skål på dig gumman!

börjar jobba om några tim så det är väl dags att gå här ifrån nu..

caio!


Love

             


det är jobbigt att va hos mamma, man kollar mobilen varje sekund..en reflex! min tel framkallar otrolig stress och ångest...
så jag drog till världens skönaste brud, mormor Ulla!




peace!


glömde kaffebryggaren på

Idag vaknade jag av larmet 9.30, som jag visste igårkväll när jag ställde larmet, så gick jag inte upp då! snooza i en timme som vanligt tills funktionen går bort men vakna av ett mess vilket var tur..annars hade jag nog fortf sovit! väldigt intressant information, jag vet!

MEn, jag har tränat! för första gången på lääänge har jag utnyttjat de 399 kr som dras från mig varje månad. känns asgött o jag tränade faktiskt bra också, allt går med lite musik i öronen!

glömde kaffebryggarn på men lägenheten var i behåll när jag kom tillbaka, tuuur!

det här e min lediga dag den här veckan, ska hämta ut mitt nya pass som blev så jävla ruttet, men hade asbråttom, sprang ifrån polishuset till jobbet efteråt..sen ska jag hem till mami o papi..
ska nog dra med syrran på en promenix till kyrkogården o tända lite ljus, det var ju all helgona i helgen o jag var inte hemma..

så nu vet alla det, kul va! hajj

/ Sofia

sovsäck

Lagade mat o kom på en rolig grej som hände i helgen...
När jag o kins skulle påbörja vår korta men ändå  väldigt långa promenad hem från krogen i lördas går en medelåldersman ikapp oss..jag lägger märke till hur han flämtar fram det han ska säga för han håller på att brista i skratt ,han fäller kommentaren: har du tatt på dig sovsäcken idag lr!!?? sen går han och hans vänner förbi oss...

jag dog av skratt, vek mig! kinsa ger mig the evil eye "va fan skrattar du för!!"

sry babe, men d va så jävla kul, du vet att din jacka e dö-snygg (typ hamlstadspråk) o ditt svar var asa bra!
du skrattade ju du me sen, lr va d bara för jag inte skulle känna mig lika taskig!?? :S hmm..


Scarlett Johansson sångdebut är skööön  - Relator heter den (Pete Yorn)

bla bla bla..

Tja!

Har haft en bra helg med mycket vänskap och rolig fest!!
Sofia hälsade på mig Halmstad och underhöll mig hela helgen, tack!
Vi bjöd på en show också! den var mycket uppskattad haha hahahaha




Nu ska jag snart iväg till mitt nya jobb=) WIIII
Känns ju faktiskt som ett helt nytt jobba, inte så mycket som är likt sig... förutom arbetskamraterna då, OCH de är väl tur de=)

Sååå min dag ser ut ungefär så här: Jobba, cykla, skratta, äta, träna, lägga mig i soffan och slappna av tills kroppen säger gonatt.

/peaceman

20 år



min mamma o pappa firade i år sin 20e bröllopsdag,
hur gulligt är inte det!

dem träffades när dem va 17 och 16 år och har hållt ihop ever since,
ni e bäst

________

S o f i a


2009-11-02

Har precis kommit hem från jobbet, typ! Så jävla trist o komma hem till en tom o kall lägenhet...
o så har man fyra kanaler var av 2 går att titta på, missar Ullared på femman lr nåt ikväll, hade vart kul o se :)

nu: kvällsmat

någon säg en bra låt, är helt tom på låtar! nya asså!!! :)

peace / Sofa

Örebro, jobbiga nätter, bilkörning & Kins...

De e typ första kvällen hemma på två veckor, förra veckan var det huvudstaden, denna i Örebro (jobb) och direkt efter jag slutat i fredas kväll begav jag mig mot H-stad.

Jag slog personligt rekord på sträckan Ua - Hstad: 1tim, 50 min ..jag vet en del av er tänker säkert men visst, jätte snabbt hörru! men då vill jag bara tillägga att min dad;y cool (min gamka bettan) inte är i det snabbaste laget, snarare tvärtom, så jävla seg!! hade kramp i mitt högerknä när jag var framme..

Jag kan inte sova längre på nätterna, varje natt vaknar jag av att jag skriker o är livrädd..o så drömmer jag hela tiden, vaknar en gång varje tim i snitt...fan jag känner mig helt psyk!

nu ska jag sova, försöka iaf, upp o jobba 06.00...tack för en trevlig helg kins <3

/ Sofia


RSS 2.0